CAMP søger fundraiser

Brænder du for at arbejde med fundraising, og vil du være med til at understøtte et internationalt kunstcenter med fokus på migration? Har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø? Så er du måske vores nye kollega i CAMP / Center for Migrationspolitisk Kunst.

CAMP søger en medarbejder, som har dokumenteret god erfaring med fundraising og kendskab til kulturbranchen.

Vi søger dig, som arbejder struktureret og selvstændigt, og som både kan skrive den klassiske fondsansøgning, så den går rent ind, og skabe nye netværk og muligheder indenfor det filantropiske landskab.

Da det meste af arbejdet foregår på dansk, skal du beherske sproget i både skrift og tale.

Vi tilbyder en fast stilling 10 timer om ugen til enhedsløn.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Frederikke Hansen på frederikkehansen@campcph.org eller mobil 60 73 19 15.

Ansøgning og CV sendes til info@campcph.org inden 15. marts 2018. Ansættelse hurtigst muligt derefter.


Om CAMP:

CAMP er et udstillingssted i Københavns Nordvest-kvarter, som viser førsteklasses samtidskunst om migrationen og de spørgsmål fænomenet rejser i vores nutid. Centret åbnede i 2015 og har allerede opnået international anerkendelse for at gå nye veje i formidlingen af kunst, der gør migrationens menneskelige og samfundsmæssige udfordringer nærværende. CAMPs daglige ledere Frederikke Hansen og Tone Olaf Nielsen har løftet opgaven med at etablere et tematisk kunstcenter i flygtningemedborgerhuset Trampolinhuset med en sådan overbevisning, at CAMP har tiltrukket nogle af samtidskunstens allerstørste navne. Centret har derfor fået et trofast publikum af både kunstinteresserede danskere og flygtninge, som mødes i åben dialog om såvel kunst som migration.